luni, 3 decembrie 2012

haos

as putea spune ca unele zile sunt pline...oranduirea minutelor se face lin, clipa peste clipa, dor peste dor, culorile se impart in nuante tulburi de lumina; oare de ce?
ce simt in plus azi fata de ce simteam ieri pe vremea asta? ce vad in plus azi, doar sunt la fel de mioapa!
si totusi, o banala seara de luni si pot zambi...as putea spune tamp, dar zambetul e doar senin, oricat de tamp pare uneori...

de ceva timp sunt participant de onoare in campionatul de improvizatie, ma gandesc la un cuvant si tot ce urmeaza e un intreg haos de intercalatii de vis si ceata...oi fi nebuna, imi zic! sau poate nu, nu-i bai!
in fond de ce normalitatea ar fi o virtute? anul acesta se poarta brazii pusi invers, adica cu varful in jos, maine vom umbla in maini, va fi normal daca va fi la moda.
peste trend nici un certificat de atestare mintala nu trece! sa fie clar!

Haos…o pictura nedescoperita inca, un ansamblu de sunete straine, un taram necalcat de nici o vina, un suflu poetic de complici, o idila.

Haos…o privire cu verb, o soapta de alcov, o nemurire beata sub greutatea unei gene false, un look diafan de hiena blajina, un nepermis, o rugaciune, un “la bine si la greu” intr-o zi de marti fara glas…

as putea spune ca unele zile sunt pline...si-atat

3 comentarii:

 1. Salut!
  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
  Un an nou fericit iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos articol si idei in special numele site-lui e bestial.

  RăspundețiȘtergere
 3. Expresiv si trist articol dar minunat.

  RăspundețiȘtergere