joi, 29 noiembrie 2012

inalt

stii, sentimentul acela cand iesi de la coafor si iti place? cand mergi foarte increzatoare pe strada si arunci cate un colt de privire in vitrinele magazinelor, hm, imi sta chiar bine...si parca esti cu cativa centrimetrii mai inalta?

stii, sentimentul acela cand cineva iti face un compliment sincer, defapt nici nu realizeaza ca ti-a facut un compliment pentru ca de la el a pornit o constatare...si te gadila ceva in orgoliu, o strafulgerare ca si cum in Universul tau o mica tornada te strabate de jos in sus si invers...si parca, esti cu cativa centimetrii mai inalta?

stii, sentimentul acela de culoare, cand luminile se sting iar in palida raspandire de umbre ochii tai sclipesc ca doua lumanari jucause...cand tacerea troneaza ca un rege peste un regat de cuvinte nerostite, cand tu taci atat de intelegator iar eu doar zambesc nustiucum...si suntem amandoi mai inalti?

stii, cand te trezesti cu fatza in soare si nu intelegi de ce fluieri la dus, cand nimic nu e roz dar te comporti ca si cum...cand nici o cafea varsata peste un act important nu-ti poate umbrii seninul de pe chip, si totul se roteste dupa simpla ta dorinta, cand pana si timpul se opreste in odihna minunata din clepsidra ca un motan ghemuit in lenea cea mai dulce...si parca esti cu cativa centimetrii mai inalta?

stii, sentimentul acela de jazzy, cu sclipirea rubinie de shiraz amarui, cu fumul ce danseaza un tango, cu acordurile calde de clape adormite, cu el povestind poezii nemaiauzite, cu ea visand doar privirea lui...si noi, parca suntem cu cativa centimetrii mai inalti?

stii, cand astepti infinitul sa bata la usa, scriind povestea cu litere albastre, si cuvintele ning cel mai frumos alb peste tine? cand la coafor nu mai mergi de tarziu...cand stai tolanita iar timpul isi curge ultimele fire de nisip? cand muzica e tot mai soptita, cand vrei sa te uiti inapoi dar nu...caldura din palmele lui cuprinzandu-te nu te lasa, mai stai! cand privirea de-o viata-ti citeste un fel de ultim si drag good bye: AM FOST FERICIT!
....iar tu, esti din ce in ce...mai inalta?

stii?   https://www.youtube.com/watch?v=DqFJXm5RAhg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu