miercuri, 14 noiembrie 2012

big bang

                                       
vreau sa fac ceva maret! fiecare avem momente in viata cand ne loveste ca un traznet dorinta de a crea ceva demn de respect si admiratie. sa fie Big Bang-ul nostru launtric? citesc bloguri diverse, bloguri interesante scrise de oameni interesanti si ma intreb: de ce scriem?

ti s-a intamplat vreodata sa simti ca te ineci? ca in adancul fiintei tale e un razboi atat de aprig incat fiecare batalie purtata te seaca de puteri? ca lumea toata din jurul tau dispare ca prin ceata iar tu te trezesti singur cu tine? ce faci atunci? eu scriu. scriu cu sete, scriu ca si cum ar fi ultimul lucru pe care-l mai pot face.

avem nevoie de ceva, o forta, o putere misterioasa, o energie subtila care sa ne propulseze in neantul mintilor noastre. avem nevoie de fericire, chiar daca suna pretentios, fericirea e o forta...

vreau sa va opresc o clipa, sa va cuibariti in clipa asta mica care ne inveleste in minunea de a fi, sa inchideti ochii si sa incepeti un vis, care va e aproape, care vi se pare mulat pe sufletul vostru, sa va vizualizati lumea perfecta, culoarea infinitului, lumina iubirii desavarsite si apoi sa deschideti ochii si sa va raspundeti la intrebarea: SUNT FERICITA?

avem dreptul la fericire, la implinire sufleteasca, la respect, la visare. ce sau cine iti ia acest drept acum, in momentul in care ma citesti? de ce lumea din bula ta de clipa minunata e altfel decat lumea realitatilor de zi cu zi? de ce s-a scurs culoarea din tabloul visului tau? or fi lacrimi, o fi zbucium?

azi, acum pot sa-mi scriu visul
azi, acum pot sa fac fata bataliilor sufletului meu
azi, acum iubesc fiecare cuvant ce se asterne pe fila alba...

tu, azi, iti traiesti visul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu