vineri, 1 octombrie 2010

octombrie cu filme şi cărţi

începe o lună despre care n-am nici o părere. parcă nu se întâmplă niciodată nimic în octombrie, nu sunt zile de naştere, evenimente, nu-i nici cald dar încă nici frig. nu e ca noiembrie care pentru mine are o semnificaţie aparte, nu e nici ca septembrie când începe şcoala, se pune zacusca etc. octombrie e o lună seacă. aud în jur "numai de-ar fi cald, să nu ploaie, să nu trebuiască să dăm încă drumul la centrală", vai de noi, în copilărie iarna avea cu totul altă semnificaţie. acum ne e groază, vin facturi mari, ne trebuie cauciucuri de iarnă scumpe, bocanci şi cizme călduroase, cheltuieli, cheltuieli, cheltuieli. oare dacă ar fi o vară continuă am fi bogaţi? ne, nu cred. ar curge râuri de bere şi tone de grătare.
pentru cei care vor să evadeze preţ de câteva ore, să uite de nevoi şi necazuri, să-şi pună liniştiţi câte un vin sau ce cred ei că li se potriveşte, să se tolănească confortabil în faţa calculatorului, le recomand cu sinceritate site-ul de filme seriale vplay. găsiţi acolo o grămadă semnificativă de seriale mai vechi şi mai noi, unele chiar foarte noi şi veţi avea posibilitatea să le urmăriţi fără senzaţia aceea nasoală că se termină când e mai interesant şi trebuie să aştepţi o săptămână să vezi urmarea.

văzute şi plăcute :

- LIE TO ME - un film captivant din care se pot trage învăţăminte utile pentru cei care sunt interesaţi de oameni, comunicare nonverbală, gesturi, mimică, postură, un film care te învaţă să citeşti omul şi să-i traduci până şi tăcerile. super tare!
- LOST- mister, enigmă, aventură, suspans
- THE MENTALIST - seamănă cu Lie To Me dar parcă nu are aceeaşi savoare
în categoria asta de filme mai serioase mi-au mai plăcut : 24, PRISON BREAK, HOUSE M.D

urmează comediile care îmi aduc zâmbet şi uneori chiar pufnesc zgomotos într-un râs de toată pomina, şi dat fiind că de la asiatici avem multe de învăţat, terapia prin râs ar fi una din ele:

- ACCIDENTALLY ON PURPOSE - el e un drăguţ ea foarte gravidă, ei sunt mortali, aştept seria nouă
- 100 QUESTIONS - fain, ea are un accent super sexi
- A MODERN FAMILY - Bundy e în rolul lui Irinel, ea e super sexoasă şi pasională, ei sunt gay şi haioşi, ăilalţi crispaţi şi viitori consumatori de valium
- THE BIG C - cu o actriţă demenţială Laura Linney care mie îmi place foarte tare, cu un big c de la cancer, cu o doză de nebunie, e un serial nou şi deocamdată nu sunt decât6 episoade, aştept cu nerăbdare urmarea
- DESPERATE HOUSEWIVES - am văzut doar câteva episoade, merge

şi bineînţeles cel mai tare CALIFORNICATION care sper să continue că mi-e dor de Hank şi de aventurile lui zemoase.

sunt convinsă că mai sunt multe seriale interesante şi chiar vreau să primesc recomandări. dacă vom avea un octombrie ploios, mohorât şi anost ne salvează filmele, cărţile şi muzica. e ca un second life fără politică, guvern, facturi, căcaturi. a şi by the way citesc Bukowski, un dement, un "anti-erou al zilelor noastre, care speră, în urma aventurilor bahice şi amoroase, a experienţelor în zonele cele mai obscure ale existenţei, să-şi afle mântuirea".

vizionareplăcutămyfriends!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu